overblijven

KION Broodnodig biedt veilige en verantwoorde tussenschoolse opvang waar kinderen kunnen ontspannen en energie opdoen voor de lessen in de middag. De kinderen krijgen ruim de tijd om hun zelf meegebrachte boterhammen op te eten. Daarna spelen ze met hun vriendjes. Dit alles onder begeleiding van onze enthousiaste overblijfkrachten. Om de tussenschoolse opvang vlekkeloos te laten verlopen werkt KION Broodnodig met een overblijfcoördinator. Daar kun je al je vragen aan stellen en extra opvangdagen mee afspreken. Wel zo geruststellend.

Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.kion.nl/tussenschoolseopvang of neem contact op met Klantrelaties via 024 382 26 55 of broodnodig@kion.nl.

 

Het overblijftarief voor schooljaar 2018/2019:

Bij structureel overblijven (abonnement) € 2,25 per keer en bij een strippenkaart ( 10 keer overblijven) € 3,25 per keer.

De kinderen zorgen zelf voor eten en drinken. Drankjes voor bij het overblijven graag meegeven in een goed af te sluiten plastic beker, geen kartonnen verpakkingen en geen koolzuurhoudende dranken.